Natural Heroes logo

Alle artikelen

Bestellen

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen gaat als volgt:. Wanneer je een kortingscode hebt, kun je op deze pagina de kortingscode toevoegen in het balkje 'Cadeaubon of kortingscode' en op  'Toepassen' klikken.De korting wordt op deze manier automatisch verrekend. Zod

Betaalmethoden

Klik hier om meer te lezen over betalen met Creditcard. Klik hier voor meer informatie over betalen met iDeal. Klik hier voor meer informatie over betalen met Bancontact. Klik hier voor meer informatie over betalen met SOFORT Banking. Klik hier voor

Wachtwoord vergeten

Dat kan gebeuren natuurlijk!. Je kunt je wachtwoord herstellen door op deze pagina te klikken op 'Wachtwoord vergeten'.

Kortingscodes

Een kortingscode kun je toepassen door bij het afrekenen in het balkje 'Cadeaubon of kortingscode' en op 'Toepassen' klikken. De korting wordt op deze manier automatisch verrekend. Onze kortingscodes verspreiden we meestal via social media of via de

Account aanmaken

Klik hier om een account aan te maken. Je kunt een account aanmaken door je gegevens in te vullen en te klikken op 'Aanmaken'. Je kunt nu direct beginnen met het plaatsen van een bestelling. Klik hier om meer te lezen over het bestellen van onze prod